Vi står bakom Skaraborgs nyheter (www.skaraborgsnyheter.se). Det går alldeles utmärkt att skriva eller ringa till oss.

Skövde city news AB (org nr 559197-7375 )
Fältgatan 5
541 44 SKÖVDE
Telefon: 0760-63 88 62
E-post: reporter@skovdecitynews.se

Integritetspolicy

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Som ett nyhetsföretag behöver vi kunna sköta vår fakturering, bokföring, hantera kundtjänstärenden, ta emot tips och liknande. Vi kommer aldrig att samla in information om dig utan ditt samtycke i varje enskilt fall.

Skaraborgs Nyheter och Skövde city news är en del av Skövde city news AB (org nr 559197-7375) som är personuppgiftsansvarig.

Varifrån får vi dina personuppgifter

Det är du själv som är den primära källan till de personuppgifter som vi har tillgång till, exempelvis när du fyller i namn, e-postadresser, mobiltelefonnummer eller liknande i samband med insändande av ett formulär, e-post, eller när du accepterat cookies eller liknande.

Vi säljer inte din personliga identifierbara information till andra.

Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter, rätt till rättning och radering. Du har också rätt att klaga till Datainspektionen.

Personaliserat innehåll och cookies

Vi använder också cookies på våra webbplatser Vill du inte ha ett personligt anpassat innehåll tackar du nej till cookieinformationen. Du kan styra din cookies här. Vi använder oss av Google Analytics för att spåra beteenden på våra hemsidor, men där finns ingen personlig information om dig sparad. Om du inte vill synas i Google Analytics kan du använda detta plugin till din browser.

Du kan styra vilka cookies som finns i din dator här och i din egen webbrowser.

Hur länge vi behåller dina personuppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge de behövs för att hantera verksamheten eller så länge det måste sparas på grund av lagkrav. Därefter tas uppgifterna bort eller avidentifieras. IP-nummer inkomna från formulär rensas en gång om året.

Vem du kontaktar

Om du vill begära rättelse, utdrag eller borttagande av dina data kan du alltid kontakta kundservice via Skaraborgs Nyheters kontaktsida.

Dela artikeln: