Jula köper stadshotellet i Skara

Pressbild - Jula

Jula fortsätter att utvecklas i coronakrisen. Nu köper koncernen stadshotellet i Skara.

− Det känns mycket bra att nu kunna få möjlighet att fortsätta utveckla detta anrika hotell. Det är en fin välskött fastighet med stora utvecklingsmöjligheter i centrala Skara som vi nu förvärvar av Bengt och Stig Roser, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef i Jula Holdingkoncernen.

− ”Vår tid är nu” över för Rosers i Skara. Nya krafter tar över och förvaltar detta anrika och vackra Hotell vidare in i framtiden. Vi är mycket glada att det är just Jula Hotell & Konferens och Karl-Johan Blank som tar över och förvaltar detta för Skara mycket viktiga arv. Hotellet behöver er för att det ska bli en bra framtid. Vi kan bara tacka för den tid som varit och med detta lämnar vi, familjen Roser, Skara och dess Stadshotell, säger Bengt Roser.

− Vi ser mycket stora möjligheter i ett utvecklat samarbete mellan Julahotellet och Stadshotellet med bland annat event, personal, kök, konferenser, digitala plattformar m.m. Då vi nu har totalt cirka 170 rum har vi möjlighet att hysa ännu större arrangemang, säger Karl-Johan Blank.