Fastighetsmässa anordnades i Skövde kulturhus

Fastighet2020 i Kulturhuset i Skövde
Foto: Roderick Hristov

På mässan Fastighet2020 som gick av stapeln i Kulturhuset fick leverantörer i fastighetsbranschen visa upp sig.

I år var det mycket fokus bland utställarna på saker som sänker fastighetsägares och bostadsrättsföreningars kostnader och samtidigt ökar komforten i fastigheterna. Besökarna fick även ta del av föredrag och eventerbjudanden som fanns bland de 25 utställarna.

Svårt att anordna en coronasäker mässa

-Vi försöker leva och göra eventet trots coronapandemin berättar Claudine Roser som är mässansvarig. Vi har fått ställa om till max 25 utställare samtidigt och har därför tackat nej till många utställare.

Fastighet2020 i Kulturhuset i Skövde
Foto: Roderick Hristov

-Många av våra mässbesökare är äldre och här har vi satt en gräns på max 25 samtidiga besökare för att inte överskrida gällande gräns på max 50 personer, berättar Claudine.

Har föreberett sig noga

Besökarna har fått boka tid för sitt besök på mässan, då den genomförs i tre skift. -Samtidigt har vi munskydd, plastskydd och handskar för de som vill ha, berättar Claudine.

Finns fördelar med få samtidiga mässbesökare

-Nu hinner alla se och prata med utställare och få informationen de letar efter, så det är en positiv sak som kommer ur det här, avslutar Claudine Roser.

Många nöjda utställare

LA Takvård Skaraborg, Alf Andersson
Foto: Roderick Hristov

Många av de utställare Skaraborgs Nyheter talade med var nöjda med arrangemanget, då det fanns tid att verkligen gå på djupet i dialogen med mässbesökarna.

-Vi är jättenöjda och har fått flera intresserade kunder för vårt takunderhållskoncept, berättar Alf Andersson på LA Takvård Skaraborg.

Sune Kalin, ordförande från BRF Åkaren i Hjo var en av besökarna och han var ute och spatserade bland nyheterna på mässan. -Förra året hittade vi fönster till tre kåkar i vår förening i Hjo. Vi får se vad vi hittar i år, sa han.

Dela artikeln: