Foodora öppnar i Skövde

pizza mat
Foto: Pexels

Nu öppnar foodora sin verksamhet även i Skövde. Redan nu är 28 restauranger anslutna i området.

Foodora beräknar att man med sin verksamhet idag når 90 procent av alla svenskar. Och vad man sysslar med är hemleverans från restauranger till privatpersoner.

Uppdatering, kl 09.28:
Tidigare var några restauranger anslutna till foodoras plattform och de utförde utkörningen till kunden själva. Nu Nu tar de hand om leveranserna själva.

Bland de restauranger och butiker som är med i starten är bland andra: BakeOff, Brooklyn Burger, Sushi Yama, Kandy´z, Spice n Rice, Bombay Masala, och May vy. Fler butiker ansluts i närtid.

– Det känns roligt att vi från och med idag kommer finnas i Skövde. Vi har fått många intresseförfrågningar lokalt, och nu kan vi äntligen tillgodose det. Svenskarna har ett behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors, VD på foodora.

-För lokala butiker i Skövde öppnas även en möjlighet att anamma tredje generationens e-handel, dvs q-handel. Genom foodora kan de ge sina kunder hemleverans på 30 minuter, samma dag. De kan med andra ord gå om och förbi etablerade e-handlare i både service och snabbhet, avslutar Hans Skruvfors.