Rösta fram Skövdes snyggaste elskåp och vinn hotellövernattning

Montage Clarion Collection Hotell Majoren och elskåp
Foto: Milton och Roderick Hristov

Nu har du chansen att rösta fram Skövdes snyggaste elskåp! I centrala Skövde finns elva elskåp med karaktärer från Skövdeproducerade spel.

Skövde har en viktig roll och är ett betydande center för spelindustrin i Sverige. Det är närmare 200 personer som jobbar inom spelindustrin här. En av anledningarna är att Högskolan i Skövde har norra Europas största utbud av dataspelsutbildningar. I dagsläget har man över 500 dataspelsstudenter.

De som står bakom utsmyckningen av elskåpen är Skövde Energi och Next Skövde.

Rösta, tävla, vinn!

Mysiga Clarion Collection Hotel Majoren

Du har chansen att vinna ett presentkort från Clarion Collection Hotel Majoren och avser en fri övernattning för två personer i dubbelrum. Det gäller veckodagar fram till 31 augusti och fredagar, lördagar och söndagar tom 31 december 2020.

Klicka på det elskåp du tycker är snyggast. Under alla elskåpen skriver du in ditt förslag på vad du tycker ska pryda elskåpen framöver.

Vi bedömer tävlingsförslagen och väljer ut en vinnare på söndag 26 juli.

Här skriver du ditt förslag.
Vi meddelar vinnaren per e-post.

Ladda ner appen Skövde Street Museum

Ladda ner appen Skövde Street Museum så kan du med hjälp av telefonen navigera dig runt bland alla elskåp och få höra mer om dem.

Ladda ner Skövde Street Museum-appen för Android här.

Ladda ner Skövde Street Museum-appen för iOS här.

Tävlingsregler: En röst per person. Misstänker vi fusk kan rösterna tas bort. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnare meddelas per e-post. Vi säljer aldrig vidare din e-postadress eller kontaktinformation, men behöver dela med oss av dina kontaktuppgifter för att du ska få ditt pris.