Skövdeföretag nominerat till Sveriges snyggaste kontor

Bahnhof Cowork i Skövde Resecentrum
Foto: Alexander Arnholm.

Av totalt 138 bidrag är ett Skövdeföretag den enda representanten från Skaraborg.

Syftet med tävlingen är att visa på den stora mängd av snygga och smarta kontor som finns i landet. I tävlingen kommer det kontor som bäst uppfyller kriterierna stil, arbetsmiljö och nytänkande att vinna.

Priset för vinnaren av det snyggaste kontoret är, förutom äran och all uppmärksamhet/publicitet, ett exklusivt konstverk som ytterligare kommer att förgylla kontorsmiljön för hyresgästerna i det vinnande kontoret.

Det nominerade företaget är Bahnhof Cowork, som är ett all-inclusive kontor med coworking space beläget i Skövde Resecentrum. Där kan man hyra kontorsrum och ett fullutrustat konferensrum upp till 12 personer. Tanken med den geografiska placeringen mitt mellan Stockholm och Göteborg är att det ska vara enkelt för externa deltagare att komma dit.

Bahnhof Cowork i Skövde Resecentrum
Foto: Alexander Arnholm.

Motivering för nomineringen

Motiveringen är att Bahnhofs kontor kombinerar ergonomisk funktion, teknologi och hållbarhet. Designen tar hänsyn till industrihistoria som möter det moderna. Kontoren är välplanerade, ljusa och fullt möblerade.

Bahnhof Cowork i Skövde Resecentrum
Foto: Alexander Arnholm.

Välkända varumärken inredningsdetaljerna

Bland leverantörerna till kontoret finns flera välkända namn.

-Vi har lyckats skapa en fantastisk känsla på Bahnhof och det är mycket tack vare våra bundsförvanter som Offecct, Örsjö belysning och Kjellbergs som möjliggjort att vi blivit nominerade i detta fina sammanhang säger Anton Samuelsson, som är en av medgrundarna till kontorshotellet. 

Bahnhof Cowork i Skövde Resecentrum
Foto: Alexander Arnholm.

-Vi är tacksamma och väldigt stolta över att sätta Skövde på kontorskartan, säger Philip Malek som är medgrundare.

Dela artikeln: